2013-02-25

Firande

Vi firade sonen och äldsta dottern som båda fyller år i februari. När de var små var jag noga med att de alltid hade varsitt kalas. Nu när de är vuxna och har egna små familjer har de oftast gemensamt kalas. I år blev det söndagsbrunch med mycket gott att äta. Tulpanbuketter fick de och spännande paket. Nästa helg firar vi ett av barnbarnen. Februari, mars och april har vi många som fyller år så det blir mycket och roligt firande. Nu har en ny vecka börjat och jag hoppas att solen tittar fram.

2013-02-17

Semlor och hjärtan

Blir ett konstigt inlägg idag bilderna hamnade lite huller om buller. De symboliserar i alla fall veckan som gick. På tisdagen var det semledagen och hemma hos oss så blev det slutet på en längre tids semleätande på tisdagarna. Sedan kom alla hjärtansdagen där maken uppvaktade med en Pandora berlock som passade bra tillsammans med de andra kompisarna. Ett fårskinn fick jag också har tydligen varit väldig snäll och rar. Veckans tulpaner är aprikosorange till färgen. Hoppas ni får en bra vecka.

2013-02-11

Vinterland

Vi var på landet för att träffa en arborist. En arborist är en trädvårdare och trädfällare. Arboristen var en tjej som visade sig vara mycket kunnig. Våra träd bakom vedboden som såg bruna ut hade drabbats av barkborreangrepp och måste tas ned. Granen och äppelträdet på bilderna är som tur är friska och var snötyngda eftersom det är mycket mera snö på landet än i stan.
I stan har orkideerna börjat blomma.
Tulpanerna till helgen blev denna vecka mörkrosa.
Lilla prinsessan har börjat på skridskoskola. Vi var med i träningshallen. Bland de minsta i gruppen men inte när de åkte skridskor. Stolta tittade vi på. Ha en bra vecka. Kram.

2013-02-03

Det blommar

På bänkar och bord blommar det för fullt hos oss just nu. De sista dagarna i januari hade vi bröllopsdag. Maken uppvaktade med en bukett rosor, rosa i år som fick pryda rumsbordet.
På köksbordet blev det tulpaner i rosagult.
Köksfönstret behövde nya blommor. Vita vivor modell större tror jag att det är.
På avlastningsbänken blev det härliga mörkblå krokus. Hoppas att ni också har blommor runt omkring er. Kram.