2012-05-19

Mothers day out

En dag när jag var hos dottern i USA, passade vi på att åka till ett mall helt själva. På detta mall finns allt och lite mer.
Vi startade upp med att ta pedikyr och manikyr, kändes lite lyxigt och härligt.
Frukost på Starbucks behövdes så vi orkade shoppa. Varm bagel och en latte. Shoppade gjorde vi så det stod härliga till. Kläder och skor. Besöket i Pandorabutiken var en höjdare. Pandora är ganska nytt där och jag som svensk väckte stor uppmärksamhet med Pandora armband och halsband. Sverige eller Danmark är sak samma tycker många amerikaner.
En latte till och en cupcake slank ned innan vi var klara. Härliga minnen att tänka på när jag använder kläderna, som idag. Som tur är denna långhelg inte slut ännu. Ha det så gott. Kram

3 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Det där låter som en dag man gärna hade fått vara med om! Jag har ett presentkort på spa att använda så det får bli snart!
Du har många fina minnen från resan och det är roligt att få ta del av dem!
Ha en fortsatt skön helg! ♥

Rigmor sa...

Det där kändes som riktig avkoppling, att unna sej det där lilla extra med manikyr och allt, och dessutom lite gott att förtära!! Men man måste nog fara iväg hemifrån, annars blir det liksom aldrig av...Å nu har du alla vackra och roliga minnen att njuta av!!
Kram kram

Solstrimmor sa...

Vilken lyx! Precis vad man behöver emellanåt!

Njut av sköna sommarvärmen nu!
Kram och glad pingst!
Eva-Mari