2012-08-15

En helg att minnas

I helgen firade vi maken som fyllde många och jämna år. Från att inte velat ha något firande till tre dagars firande så bjöd helgen på mycket roliga upplevelser. Vi började på lördagen med att bjuda in de närmaste till ett buffébord på ett hotell i vår sommarstad. Hann bara ta en bild på en liten del av buffén. Resten av bilderna var på jubilaren och gästerna. Efter kaffe och pannacotta åkte vi till sommarhuset för trevlig samvaro.
På söndagen bjöd vi på kak och tårtbuffé. Vi dukade långbord i trädgården och hade dagen till är införskaffat det största parasoll jag någonsin sett. Veckan innan hade dottern och jag bakat olika sorters kakor. Alla favoritkakor hos maken.
Upp längs vår lilla väg kom ett tåg av bilar. Gamla vänner som alla ville gratulera. Ett kafferep på landet blev en jättesuccé.
Måndagen som var makens egentliga födelsedag åkte vi längs med Göta Kanal till en sluss och åt mat. Vilken sluss det var kommer längre fram. Glada men trötta summerade vi en underbar och minnesrik helg innan John Blund tog över. Ha det så gott. Kram

1 kommentar:

Unknown sa...

Oj så mycket gott och kakbordet ser väldigt frestande ut. Vad roligt för mannen att så många velat fira honom. Här hemma fyller också gubben snart men han vill inte ha något firande förutom de allra närmsta.
Längs Göta kanal finns så många fina slussområden ska bli kul att se vart ni varit.
Hälsa och gratta mannen så gott. Kramar Ing-Britt