2012-02-28

Lite uppmuntran



Tillbringade större delen av sportlovet
i sängen. Däckad var jag av influensan.
Feber, ont i kroppen och en trötthet som
inte var av denna värld.

Vad är bättre uppmuntran än lite nya blommor?
Hittade riktiga praktexemplar av Saint Paula.



Blev lite sugen på vita pärlisar igen.
Hoppas det slår ut. De förra slog inte
ut ordentligt.
En hjärtkruka i plåt fick följa med hem också.



Ha en fortsatt frisk vecka alla ni.
Kram

5 kommentarer:

Rigmor sa...

Denna influensa...föga tröst men du var inte ensam om att tillbringa en vecka i sängen!! Själv har jag klarat mej, än så länge...
Jättefin Paula du köpt, här blir de väldigt illa behandlade av kattdamerna, så för tillfället har jag gett upp. När jag ser dina bilder förstår jag att jag behöver fylla på "lök"förrådet dessutom, så vackert!!
Ha det så gott!!
Kram

Lyckoslanten sa...

Nu har jag fått veta att flera av mina elever ligger i feber o det är inte kul! På sportlov! Själv har jag kurerat o njuter! Ha det så gott du! ! ♥

annika sa...

Men vilken otur du hade som var sjuk på lovet. Hoppas att du blev ompysslad och lite bortskämd. Tur att det finns lite tröst i dessa underbara lökväxter.

Kram

Solstrimmor sa...

Så många har drabbats av influensa, överallt stöter man på sjuklingar. Hoppas du känner dej bättre nu. Mycket vackert har du att vila ögonen på! Köpte också vita Saint Paula till matrumsbordet!

Sköt om dej.
Kram Eva-Mari

Hem ljuva hem sa...

Influensan verkar ha slagit till mer än förr året, många som är och har varit sjuka. Är själv fortfarande sjuk efter en tuff tid med influensa, bihålinflammation och sen en allergisk reaktion ovanpå allt. Var och jobbade 2 dagar men är åter sjukskriven då jag begav mig ut till jpbb för tidigt, så nu är det sträng vila och små promenader som gäller här.
Söta blommor du köpt, här börjar det blomma ute för nu är det vår.
Krya på dig..
Kram Anneli